The gym Zeewolde Aerobics
slider image

Aerobics

De aërobe trainingen binnen onze sportschool zijn divers. Van Zumba tot Steps, van BBB conditie tot Cardio Boxen. Afhankelijk van uw persoonlijk doel kunt u een passende training bij ons vinden. 

Aerobics is bewegen op muziek, waarbij afhankelijk van de training gebruik wordt gemaakt van hulpmiddelen zoals een step, gewichten of dynabands. Een aërobe training wordt altijd vooraf gegaan door een warming-up en wordt afgesloten door een cooling- down. Deze, en juiste houdingen tijdens de training, zijn essentieel om blessures te voorkomen.

De training is gevarieerd, d.w.z. dat om de 3 à 4 weken het programma wordt veranderd. Bij steps bijvoorbeeld wordt er gewerkt aan zogenaamde blokken. Verschillende passen worden qua tempo en moeilijkheidsgraad opgevoerd gedurende de training. Steps is er zowel voor de beginnende als gevorderde stepper.

Aërobe trainingen zijn voor conditieverbetering, spierversteviging en vetverbranding een ideale training. Diegene die zowel een aërobe-training als fitnesstraining willen kunnen kiezen voor BBB conditietraining.

Gratis Proefles aanvragen >
Bekijk hier onze tarieven >